Očitanje CT snimki i postavljanje dijagnoze

Postavljanje dijagnoze i savjetovanje sa specijalistom dentalne medicine

Postavljanje dijagnoze na temelju CT i RVG snimaka

Uz odličan aparat za sve digitalne rendgenske snimke koristimo i sofisticirani softver koji nam omogućava niz alata pomoću kojih je dijagnostika i očitanje snimki precizna i točna. Uz velik oprez zaštite pacijenata, snimke rade isključivo inženjeri radiologije uz sve potrebne mjere zaštite i uz rješenje i sve potrebne dozvole nadležnih institucija Republike Hrvatske.
Dental Centar Ostojić nudi Vam i mogućnost imedijatnog očitanja snimki uz pisani nalaz učinjen od strane dežurnih doktora dentalne medicine i specijalista oralne kirurgije.
Pacijent sve potrebne učinjene snimke koje je snimio u našem CT centru dobiva na CD-u i DICOM formatu, a moguće je i poslati sve na e-mail ovisno o željama pacijenata.
Moguće je i donijeti snimke na očitanje i savjetovanje s našim stručnjacima dentalne medicine ili oralne kirurgije radi postavljanja konkretne dijagnoze i izrade preporučenog plana terapije.

Očitavanje rendgenskih snimki cijena

Očitanje snimki s pisanim nalazom
50 €
Očitanja snimki s pisanim nalazom učinjenim od strane dežurnih doktora dentalne medicine i specijalista oralne kirurgije

Obratite nam se telefonski ili direktno na recepciji Dental Centra. Naručivanje nije potrebno.

Dental Centar Ostojić
Resnički put 48 , 10 000 Zagreb

Ponedjeljak - Petak

07:00 - 21:00

Subota

Zatvoreno

Nedjelja

Zatvoreno

Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

embedgooglemap.net